Jonathan Fosse

Support

Studerer for å bli siviløkonom på Handelshøyskolen BI, i Oslo. Har satt opp et par nettsider med WordPress og lærer stadig mere.

Elvar Joro

Support

Studerer for tiden Elektronikk i Trondheim. Har brukt wordpress og joomla til nettsider. Kan også enkel html og c++ programering. Drifter Trondheim Adventkirke og Nidelven skole sine nettsider. Ellers mye erfaring med teknikk i forhold til lyd, lys, bilde, film osv.

Floyd Rydland

Support

Kompetanse innen oppsett av nettside, websidedesign og brukerstøtte.

Torleif Berger

Programmerer

er en dyktig programerer. Han studerte på HiBu i Kongsberg og har blant annet god kompetanse på C#, .Net, SQL Server, PHP, HTML, CSS, JavaScript, jQuery og MySQL. Han har flere fritidsaktiviteter: sjonglering, fotball, volleyball, innebandy. Han er å intresert i spørsmål om hvordan vi tenker og hvordan vi fungerer og leser gjerne om det.

Studerer medievitenskap. Har erfaringer fra mange publiseringssystem, særlig WordPress. Kan litt html og css. Bruker Google-søk for å lære mer.

Miyuki Andvik

Har erfaring med php, css, html og har satt opp flere menighetsnettsider med Joomla. Erfaring med design av nettsider – både innhold og utseende.

Christer Andvik

Administrator

Systemadministrator Tyrifjord vg. skole. Grundig kunnskap til nettverk og servere. Spesialitet innen streaming og video på internett. Har satt opp en rekke nettsider med Joomla og også kunnskap innen wordpress.

Rune Stake Stavdal

Administrator

Lang erfaring med webutvikling, oppsett og administrasjon av WordPress, nettbutikk og strømming. Jobber til daglig som lærerspesialist i profesjonsfaglig digital kompetanse.